Verzenden & retourneren

Verzenden

Waar bezorgen jullie?

SnizTop wordt overal in Nederland en België bezorgd.  

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We bezorgen binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst en de betaling is voldaan. Voor 23:45 besteld op werkdagen is volgende dag in huis. In het weekend besteld, is maandag verstuurd.

Moet ik thuis zijn als SnizTop bezorgd wordt

Nee, de SnizTop verpakkingen woorden middel brievenbuspakketje verstuurd en passen gewoon door je brievenbus, je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven.  

Hoeveel kost de vezending

De verzendkosten bedragen € 3,95. Bij bestellingen boven de €20,- zijn de verzendkosten gratis.

Er is iets verkeerd gegaan met mijn verzending, wat kan ik doen?

Als je een email stuurt naar [email protected] zorgen wij dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.


Retourneren

Sniztop retourneren

Indien u niet tevreden bent over het product of over bijvoorbeeld de verpakking, horen wij het graag. U kunt ten alle tijden retourneren en uw geld terugkrijgen of een vernieuwde verpakking toegestuurd krijgen. Wel horen we graag waarom u uw bestelling wilt retourneren. 

Bij ons geplaatste bestellingen vallen onder de wet 'Koop op afstand'. Hiervoor geldt het herroepingsrecht. Dit gaat in op de dag dat je de artikelen in ontvangst hebt genomen. Stuur het artikel, inclusief alle toebehoren, voor zover mogelijk in de originele verpakking binnen 30 dagen na ontvangst naar ons terug naar het volgende postadres: Davantis Health B.V. , Postbus 36073, 1020 MB Amsterdam tav. Retournatie. 

Doe ook de factuur bij jouw verzending. Stuur één dag voor de retourzending een mail om ons op de hoogte te stellen van het retourneren van artikelen. Je kunt ons dit ook laten weten via ons contactformulier.  
Zodra u de producten retour stuurt betalen wij het bedrag binnen 14 dagen retour. Ontvangen wij het product niet binnen 14 retour dan zal de creditering on-hold worden gezet totdat het product retour is of u kunt aantonen dat dit retour is gestuurd.